martes, 1 de mayo de 2012

Jony i Iván: Carrer Cavallers/Caballeros.


El dissabte 24 de març Jony i jo vam fer una visita turística al C/ dels Cavallers o C/ Caballeros. Vam estar parlant i jo li vaig fer aquesta proposta perquè em va cridar la atenció i volia fer honor al meu cognom. Així fins i tot vam anar a las 12 del matí. El C/ dels Cavallers és un carrer situat en mig de la ciutat de Valencia, és un carrer duns 500 peus o 200 m. El carrer desemboca a la Plaça de La Verge i a La Plaça del Tossal.


La nostra travesia començà com podeu vore a la Plaça de la Verge que es on comença el carrer.




El que mes va cridar la atenció a Jony va ser que al principi del carrer n'hi ha una Geladeria, la Geladeria El Micalet, on Jony es va posar a mirar els gelats però com ja sabeu a eixa zona no pots permitir-te comprar moltes coses perquè costen molts diners. 





Així que Jony va tindre que aguantar i van començar a caminar. 
Aquesta es una vista del carrer.





A continuació vam vore una tenda de souvenirs (Regalos Geschenke Souvenir Las Torres II) on ens vam parar a vore-la i Jony es va fer una foto amb unes pulseres. 







Vam vore una cosa que per això vam pensar que era important aquest carrer, (apart de estar situat al centre de València i desembocar a la plaça de la Verge) i era que vam vore el Palau de la Generalitat, dels Segles XV, XVI ... XX-XXI.





Jony va intentar obrir la porta per a que vegèrem com era per dins pero estaba tancat y no podiem passar.





Un poquet més avanç van vore el edifici de la Presidència on suposen que a vegades estaria el ex-president de la nostra Comunitat Francisco Camps.





Vam vore una tenda on n'havia instalat un teatret on Jony es va fer una foto com si ell mateix estiguera actuant, i altra foto columpiant-se.







Vam parar al Forn-Pastisseria Lourdes perquè com ja sabeu a Jony l'agrada molt el menjar i no va passar per dalt aquesta proposta.





Després de aquesta parada, vam fer el que més ens va agradar i el que més ens va costar (i no parle de diners). Després de molt plorar-li, vam convèncer a l'encargat de la Tenda l'LIBER del Museu dels Soldadets de Plom per a que ens deixara que Jony es fera fotos amb alguns soldadets (que per cert eren molt cars).





Es va fer, primer, 3 fotos amb Pretorians, Gladiadiors i Legionaris i EL GRAN JULIO CÈSAR. Aquesta foto li va agradar molt i va fer migues amb Cèsar, Jony va dir que Cèsar tenia un temperament tranquil i assossegat i que tractava bé als seus súbdits.







Desprès va voler fer història i fer-se una foto amb 13 de les persones més significatives de la història, com entre ells estaven, el Che Guevara (a soles se'l veu el braç, a l'esquerra davant de Marx), Marx, de blau, a l'esquerra també; Stallin, a l'esquerra de Jony; El Comandant Göring, darrere de Jony (que segons l'encargat aquest era el més canalla) i Adolf Hitler, a la dreta de Jony.





La última foto que vam poder fer al museu era amb tres dels més importants que ara mateix estem estudiant a classe. Stalin, Göring i Hitler (de fons els típics toreros espanyols del S. XX).





Finalment, açí tenim el fi (la desembocadura) del carrer a la plaça del Tossal on vam disfrutar de un aperitiu al bar "Abierto" on ens van clavar 2,50 € per una Coca-Cola® i unes galletetes invita la casa per al Sr. Jony Bieber. 





Fins açí la nostra aventura redactada per Iván Caballero Soriano amb la colaboració de Jony Bieber.






Gracies a l'encargat del Museu.

Jony i jo esperem que vos agrade.

No hay comentarios:

Publicar un comentario